TİSK: Gençlerimizi anlamak her zamankinden büyük önem taşıyor

TİSK: Gençlerimizi anlamak her zamankinden büyük önem taşıyor

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajda; “Gençlerimizi ve ihtiyaçlarını anlamak her zamankinden büyük önem taşıyor.” dedi.

TİSK: Gençlerimizi anlamak her zamankinden büyük önem taşıyor
16px
24px
19.05.2022 11:23
ABONE OLgoogle

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bağımsızlık mücadelemiz için ilk adımın atıldığı 19 Mayıs’ın 103. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Ne mutlu ki böylesine anlamlı bir gün, gençlere armağan edilmiş ve geleceğe dönük yüzümüz olan gençlerimize duyulan güvenin de bir göstergesi olmuştur.

Dijital dönüşümün çalışma hayatını yeniden şekillendirdiği, sürekli olarak dönüşen dünyada gençlerimizi ve ihtiyaçlarını anlamak her zamankinden büyük önem taşıyor.

 İşverenler olarak biz de gençlerimizi her alanda desteklemek ve onları daha iyi bir geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gençlerimizin her zaman yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Konfederasyonumuz ve şahsım adına, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız tüm gençlerimiz ve ulusumuz için kutlu olsun.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde