Sinan Ateş'in eşinden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Sinan Ateş'in eşinden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Geçtiğimiz aralık ayında silahlı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Sinan Ateş'in eşinden Kılıçdaroğlu'na ziyaret
16px
24px
23.03.2023 19:30
ABONE OLgoogle

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in kendisini ziyaret ettiğini duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün rahmetli Sinan Ateş’in eşi sevgili kızım Ayşe Ateş beni ziyaret etti. Sadece şunu söyleyeceğim: Allah bana ömür verdiği sürece, onu yanıbaşımdan ayırmayacağım, benim yol arkadaşımdır. Sinan Ateş’in hesabını beraber soracağız."

NE OLMUŞTU

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık tarihinde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ateş suikastına siyaset dünyasından sert tepki ve açıklamalar gelmişti.

Kılıçdaroğlu ise suikastın yaşandığı ilk günden beri Sinan Ateş olayı ile yakından ilgilenmişti. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay ise Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası  "Deprem felaketi canımızı çok yaktı, maalesef bu süreci de biraz yavaşlattı. Ancak sonuç değişmeyecek. Sinan Ateş'in ailesine, yavrularına verdiğimiz söz tutulacak. Onu ailesinden koparan, hepimizin bildiği odakları adalet önüne çıkaracağız." diye konuşmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde