Sedat Peker işaret etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan görevden aldı

Sedat Peker işaret etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan görevden aldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda; bir genel müdür, üç genel müdür yardımcısı, bir il müdürü görevinden alındı. Sedat Peker daha önce yaptığı açıklamada görevden alınan isimlerden Hidayet Uysal’ı işaret etmişti.

Sedat Peker işaret etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan görevden aldı
16px
24px
30.10.2021 17:14
ABONE OLgoogle

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda; bir genel müdür, üç genel müdür yardımcısı, bir il müdürü görevinden alındı. Görevden alınan isimlerden Sedat Peker’in “hakkında FETÖ’dosyası var” diye işaret ettiği Hidayet Uysal dikkat çekti.

Sedat Peker, 23 Mayıs 2021 tarihinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal için Bakanlıkta hakkında FETÖ dosyası olduğunu öne sürerek soruşturma evrakını paylaşmıştı.

ÜST DÜZEY 5 BÜROKRATIN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, ve üst görevden alındı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak, Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal da görevinden alınan üst düzey bürokratlar arasında yer aldı.

Yeniçağ gazetesi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde