Sedat Peker'den son mesaj: Ölsem de sözümü tutacağım

Sedat Peker'den son mesaj: Ölsem de sözümü tutacağım

Dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker'in, yakınları aracılığıyla verdiği mesajda 'helalleşme videolarını ölse bile paylaşacağını' söyledi: Yaşadığım sürece, hatta ölürsem sözlerimin arkasında duracağım. Videoları paylaşacağım.

Sedat Peker'den son mesaj: Ölsem de sözümü tutacağım
16px
24px
21.12.2022 11:32
ABONE OLgoogle

Organize suç örgütü liderliğiyle suçlanan Sedat Peker dijital tecrit altında tutulduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde sessizliğini korurken, yayınlama 'sözü' verdiği 'hellalleşme' videoları hakkında yakın çevresinden yeni açıklama geldi. Gazeteci Seyhan Avşar'ın aktardığına göre Peker, "Yaşadığım sürece, hatta ölürsem sözlerimin arkasında duracağım. Videoları paylaşacağım" mesajını verdi.

Avşar, Halk TV'de yayınında Peker'in yakın çevresinden aldığı son bilgileri paylaştı. "Herkes konuşacak mı diye merak ediyor. Avukatına da bizim en çok sorduğumuz soru bu" diyen Avşar, Peker'in yakınlarının zaman zaman gazetecileri arayıp bazı bilgiler aktardığını belirti.

Avşar, son olarak yine Peker'in yakın çevresinden aldığı bilgileri şöyle anlattı:

"Sedat Peker sözünün arkasında durduğunu söylüyor. Diyor ki 'Yaşadığım sürece, hatta ölürsem, öldükten sonra sözlerimin arkasında duracağım. Bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım.'

Bu çok kritik bir cümle. Bunu hiçbir koşula bağlamıyor. İlk kez Sedat Peker cephesinden 'konuşacak mı' sorularına bu kadar net yanıt geldi.

Bu cevaptan sonra artık bugün biliyoruz ki, Sedat Peker elindeki bilgileri, belgeleri, belki videolarını belirli yerlerle paylaştı. Başına bir şey gelmesi halinde bu videoları izleyeceğiz, belgeleri göreceğiz." 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde