Şarkıdan sonra Bayraktar'ın şimdi de oyunu çıkıyor....

Şarkıdan sonra Bayraktar'ın şimdi de oyunu çıkıyor....

Selçuk Bayraktar liderliğinde temeli atılan Bayraktar SİHA'ların oyunu çıkacak. İngiliz bir yazılımcı Bayraktar SİHA'nın oyununu yapıyor.

Şarkıdan sonra Bayraktar'ın şimdi de oyunu çıkıyor....
16px
24px
14.03.2022 16:50
ABONE OLgoogle

Yazılımcı Sarah J. Avory, sosyal medya hesabından 'Bayraktar' adında bir Commodore 64 oyunu kodladığını açıkladı.

Baykar Bayraktar TB2’ler ve TB3’ler dünya gündeminden düşmüyor. Ukrayna’nın Rusya’ya karşı caydırıcı güç olarak kullandığı TB2 SİHA’lar için yapılan analiz videoları, yorumlar dikkat çekiyor.

Dünya medyasında neredeyse her gün hakkında bir analiz yayımlanan, şarkıları yapılan Bayraktar SİHA'lar şimdi de oyun oluyor. İngiltere'de yaşayan yazılımcı Sarah J. Avory, sosyal medya hesabından 'Bayraktar' adında bir Commodore 64 oyunu kodladığını açıkladı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 13, 2022

NASIL BİR OYUN OLACAK?

Oyuna ilişkin Gündeme Dair Her Şey'e konuşan Avory, "Bayraktar TB2 ile düşman tanklarını ve hava savunma sistemlerini yok edebildiğiniz bir oyun olacak" dedi.

GELİRİ UKRAYNA'YA YOLLANACAK

Yazılımcı, oyunun yapımına ilişkin hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Bugün (11 Mart) oyunun müziklerinin de hazırlanmaya başlandığını duyurdu.

Oyundan elden edilen gelirin tamamı Ukrayna'ya bağışlanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde