Şakkadanak Necmettin de Beşiktaş'tan istifa etti!

Şakkadanak Necmettin de Beşiktaş'tan istifa etti!

Katıldığı bir televizyon programında doların yükselmesine çözüm önerisi olarak yaptığı 'şakkadanak' çıkışıyla tanınan ve AK Parti’nin ekonomi politikalarına toz kondurmayan ekonomist Necmettin Batırel de Devlet Bahçeli’den sonra Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Şakkadanak Necmettin de Beşiktaş'tan istifa etti!
16px
24px
27.02.2023 16:34
ABONE OLgoogle

Beşiktaş-Antalyaposr maçında tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” tezahüratlarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti. Bahçeli’nin ardından birkaç istifa haberi daha gelirken katıldığı bir programda "Merkez Bankası'nın yerinde olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım" sözleriyle tanınan AKP'ye yakın Türkiye gazetesinin yazarı Necmettin Batırel de Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Necmettin Batırel, Beşiktaş'tan Şakkadanak istifa etti

Türkiye gazetesi ekonomi yazarı Necmettin Batırel Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu;

"Bugünden itibaren Beşiktaş taraftarlığımı mezara gömdüm. Sporu siyasete alet ettiler. Yazıklar olsun. Utanın be utanın Erdoğan olmasaydı o stada asla kavuşamazdınız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde