Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'den iletişim kazası!

Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'den iletişim kazası!

Bartın Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlama sonrasında 41 kişi hayatını kaybetti.

Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'den iletişim kazası!
16px
24px
15.10.2022 17:57
ABONE OLgoogle

Amasra'da meydana gelen patlamayla ilgili olarak iş insanları, şirketler ve kuruluşlar siyah fotoğraflar yayınlayarak Bartın'da yaşanan facianın acısını paylaştı.

Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven? ise instagram hesabından ağlayan bir emoji paylaşarak, "REYSAŞ BARTIN TAŞIT MUAYENE İSTASYONUNDA KARDEŞİNİ KAYIP EDEN YÖNETİCİMİZİN VE TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN" diye yazdı.

Durmuş Döven'in iletişim kazası tepkilere neden oldu.

Durmuş Döven? kimdir?

18 Nisan 1961 tarihinde Ankara’da doğan Durmuş Döven, ilk ve ortaokuldan sonra ticaret lisesinde öğrenimine devam etti. Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İş İdaresi bölümü mezunu. İthalat, ihracat, inşaat gibi farklı alanlarda çalışan Döven, 1990 yılında Reysaş Lojistik ve Taşımacılık Şirketi`ni kurdu.

Reysaş`ta kardeşi ve bir arkadaşıyla ortak olan Döven, 25 yıldır farklı alanlarda aynı ortaklarıyla çalışıyor. Asya Su ve Korona Şeker Fabrikası`nın da sahibi olan Döven`in inşaat, petrol, yazılım, otomotiv satışı gibi farklı alanlarda da şirketleri var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde