Pınar Sabancı soracak, ünlü isimler yanıtlayacak

Pınar Sabancı soracak, ünlü isimler yanıtlayacak

Pınar Sabancı, ünlü isimlerle bir araya geliyor ve "Yaşadım demek için ne yapmalı?" sorusunun yanıtını arıyor.

Pınar Sabancı soracak, ünlü isimler yanıtlayacak
16px
24px
29.05.2023 14:20
ABONE OLgoogle

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Pınar Sabancı, kendi alanlarında ünlü ve başarılı olan isimleri, ‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek için ne yapmalı’ etkinliğinde ağırlayacak. Sabancı, Türkiye’nin ünlü sanatçıları, bilim insanları, psikologları ve psikiyatristleri, sporcuları ve gazetecilerine “Hayattan ne anlamalıyız? Bize zarar veren ilişkilerden nasıl uzak dururuz? Peki kariyerimizi nasıl doğru planlarız ya da yaşam kalitemizi nasıl yükseltebiliriz? sorularını yöneltecek. 

KİTAPTAN ESİNLENDİ 
Ünlü Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ ve Büşra Sanay’ın ‘Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı’ kitabından yola çıkan Pınar Sabancı, özel etkinlik serisinin ilkini 2 Haziran’da Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek. İlk etkinliğin davetlileri Nükhet Duru, ‘Hayatın Tadı Nasıl Çıkar?’, Birce Akalay ve İbrahim Selim, ‘Kalıcı İlişkilerin Sırrı: Yakın Çevremiz Hayatımızı Nasıl Etkiliyor?’, Emrah Safa Gürkan, ‘Tarihten Çıkarmamız Gereken Dersler Neler?’, Psikiyatrist Alper Hasanoğlu ise ‘Bize Zarar Veren İlişkilerden Nasıl Uzak Dururuz?’ başlıklarıyla seyirciyle buluşacak. 

OXFORD'DAN MEZUN OLDU 

Neslihan ve Yalçın Sabancı’nın gelini, İlhan Sabancı’nın eşi olan Pınar Sabancı, Robert Kolej mezunu, Boston Babson College'da İşletme, Northeastern Üniversitesi'nde ise Psikoloji eğitimi alarak çift diplomayla mezun olan Sabancı, Oxford Üniversitesi'nde psikoloji alanında uzmanlık yüksek lisansını yaparak 42 yaşında mezun oldu. Üç çocuk annesi Pınar Sabancı, bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer alan örnek isimlerden biri.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde