Paraları Çırağan'da yemiş: Lüks düşkünü devremülk dolandırıcısı

Paraları Çırağan'da yemiş: Lüks düşkünü devremülk dolandırıcısı

Yalova’da devre mülk sahiplerini yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandıran çete çökertildi. Çete liderinin, kız arkadaşını helikopterle Çırağan Sarayı’na götürüp evlilik teklifi yaptığı ve paraları gece kulüplerinde yediği ortaya çıktı

Paraları Çırağan'da yemiş: Lüks düşkünü devremülk dolandırıcısı
16px
24px
05.12.2022 08:19
ABONE OLgoogle

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir grup devre mülk sahibinin, yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandırdıkları yönündeki şikayet üzerine harekete geçti.

Sabah'tan Özlem Yıldız'ın haberine göre yapılan teknik ve fiziki takibin ardından çete üyelerinin çok sayıda kişiyi devre mülk satışı yapmak için kredi çektirdiği ve bu paralara el koyduğu belirlendi.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan çete lideri Ramazan Taburlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı görsellerdeki lüks yaşamı dikkat çekti.

Kız arkadaşını helikopterle İstanbul'daki Çırağan Sarayı'na götüren Ramazan Taburlu'nun, sarayın merdivenlerinde evlenme teklifi yaptığı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Bununla da yetinmeyene Ramazan T. ayrıca, mizansen olarak gözaltına alındığı ve gece kulübünde dans ettiği videoları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde