Ozan Tufan'a 4 milyonluk otomobil şoku! Firma el koydu

Ozan Tufan'a 4 milyonluk otomobil şoku! Firma el koydu

Futbolcu Ozan Tufan’ın Almanya’dan getirttiği Audi R8’ine el konuldu. Bakıma götürdüğü aracın usulsüz bir şekilde ithal edildiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Ozan Tufan'a 4 milyonluk otomobil şoku! Firma el koydu
16px
24px
19.12.2022 09:11
ABONE OLgoogle

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City’de forma giyen ünlü futbolcu Ozan Tufan, otomobilini bakıma götürünce büyük şoka uğradı.

Türkiye’de bir galeri aracılığıyla Almanya’dan getirttiği Audi R8 aracını yıllık bakımı için markanın Türkiye distribütörü olan firmaya götüren Tufan’ın otomobiline ‘usulsüzlük’ iddiasıyla el konuldu.

Yaklaşık 200 bin dolarlık spor otomobiline usulsüz ithalat gereği el koyan firma, Ozan Tufan hakkında da şikâyetçi oldu.

Otomobilini Almanya’dan satın alıp, usulüne göre Türkiye’ye getirdiğini belgeleyen Tufan, tüm itirazlarına rağmen otomobilini geri alamadı.

Firmayı birbirine katan ünlü Futbolcu, hem yaklaşık 4 milyonluk aracından oldu hem de usulsüzlük yaptığı iddiasıyla soruşturulacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde