Ortak Paylaşım Forumu'na etkinlik dünyasının Oscar ödülü

Ortak Paylaşım Forumu'na etkinlik dünyasının Oscar ödülü

Ortak Paylaşım Forumu 2020, etkinlik dünyasının Oscar ödülleri olarak bilinen Eventex tarafından ödüllendirildi

Ortak Paylaşım Forumu'na etkinlik dünyasının Oscar ödülü
16px
24px
17.05.2021 13:04
ABONE OLgoogle

Ortak Paylaşım Forumu 2020, “11. Global Eventex Awards” tan ödül alarak "Dünyanın En İyileri" arasında olduğunu bir kez daha gösterdi!

Global Eventex Awards Ödül Programı, 2009 yılından bu yana, kurumların etkinlik deneyimlerini, yaratıcılığı ve yeniliği destekleyerek her yılın en iyi etkinliklerini belirliyor.

Tüm dünyadan başvurular alan ödül programında, büyük markaların ve yaratıcı ajansların yaptığı etkinlikler globalde yarışıyor ve en iyi’ler seçiliyor.

Ortak Paylaşım Forumu 2020, Etkinlik Dünyasının Oscar Ödülleri Olarak Bilinen Eventex Tarafından Ödüllendirildi

?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2021

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’un liderliğinde ilki 2019 yılında düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda, üçlü sac ayağında “Birlikte Mümkün Türkiye” sloganıyla yola çıkılmıştı.

Ortak Paylaşım Forumu’nun ikincisi bu yıl 15-16 Ekim 2020 tarihlerinde, TİSK ev sahipliğinde düzenlendi. ‘İşimizin Yarını’ ana teması ile düzenlenen forumda kamu, işçi ve işveren temsilcileri bir araya geldi.

Bu yıl dijital olarak düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu 2020’de, birçok ilk gerçekleştirildi.

Forum’da, çalışma hayatının geleceği ve dijitalleşmenin önemi konuşulurken, Dünyada ilk kez bir forumda genişletilmiş gerçeklik teknolojisi kullanılarak da bir ilke imza atıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin canlı takip ettiği Ortak Paylaşım Forumu 2020’nin başarısı, uluslararası arenada bir kez daha takdir gördü.

Daha önce Best Events Awards’tan Dijital Teknoloji Kullanımı alanında ödüllendirilen Forum, 11. Global Eventex Awards’tan da Virtual Event/Sanal Etkinlik kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kazananlar arasında Mercedes Benz, Samsung, Youtube, IBM, Rolls Royce gibi dünyaca ünlü markaların bulunduğu ödül programına 37 ülkeden 561 başvuru yapıldı. Ortak Paylaşım Forum aldığı bu ödülle, bir kez daha en iyiler arasında olduğunu gösterdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde