Nihat Özdemir'in kızı daha insaflı!

Nihat Özdemir'in kızı daha insaflı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in daha çevreci ve insaflı olduğunu bildikleri kızı Ebru Özdemir’den destek bekliyorlar.

Nihat Özdemir'in kızı daha insaflı!
16px
24px
14.01.2021 08:05
ABONE OLgoogle

PINARHİSAR’da ünlü bir işinsanı tarafından yapılması planlanan ve Ergene havzasının içilebilir yeraltı sularını kirletmesi beklenen kalker ocağına karşı önceki gün yapılan geniş katılımlı protesto toplantısında “Türkiye’yi koruyamazsak Trakya’nın ne suyunu, ne ormanını, ne de suyunu koruyabiliriz” açıklaması yapıldı. Kırklareli'ndeki askeri arazinin ücretsiz Limak Holding'e verilmesi Meclis'e taşındı

CHP Kırklareli milletvekilleri Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu ile Lüleburgaz, Babaeski, Ahmetbey, Büyükkarıştıran belediye başkanları, kent konseyi, çevre örgütleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Trakyalıların bildirisini CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Burak Akdeniz okudu.

 “Önce kaynaklarımızı koruyacağız, sonra da geleceğimizi yönlendireceğiz” diye konuştu. “Kaynaklarımızı koruyamazsak geleceğimizi yönlendiremeyiz” dedi.

Bölgenin çevrecileri burayı tahsisten alan TFF Başkanı Nihat Özdemir’in daha çevreci ve insaflı olduğunu bildikleri kızı Ebru Özdemir’in olaya müdahale etmesini istiyorlar.

Yalçın Bayer/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde