Mısır heyeti TOBB daveti ile Türkiye'de...

Mısır heyeti TOBB daveti ile Türkiye'de...

Uzun bir aradan sonra Mısır iş dünyası Türkiye’ye iş ziyareti gerçekleştiriyor.

Mısır heyeti TOBB daveti ile Türkiye'de...
16px
24px
20.01.2022 16:26
ABONE OLgoogle

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı İbrahim El Arabi ve beraberindeki iş insanları heyetiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) daveti ile Türkiye’ye geldi.

Bugün TOGG ve Kocaeli Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden heyet, yarın da Ankara’da temaslarda bulunacak. TOBB’da düzenlenecek toplantıda iki ülkenin iş adamları bir araya gelecek.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 28 Eylül 2021'de El Arabi'nin daveti üzerine Kahire'yi ziyaret etmişti. El Arabi de TOBB'un daveti üzerine, beraberindeki iş insanları heyetiyle birlikte iade-i ziyarette bulunuyor.

Hisarcıklıoğlu, Mısır'da 2 milyar doların üzerinde Türk yatırımı olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, Mısır'da faaliyet gösteren yaklaşık 200 Türk firmasının 68 bin civarında istihdam ürettiğini vurgulayarak, " TOBB ve Mısır Ticaret Odaları Federasyonu’nun ikili düzeyde ilişkiler çok güçlü. İslam Odası, Türk-Arap Odası ve Türk-Afrika Odası'nda da birlikte çalışıyoruz. İlişkilerimizin iktisadi yönünü çok daha fazla geliştirebiliriz. Bu ziyaretin, karşılıklı ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

Mısır heyeti TOBB ETÜ’yü de ziyaret edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde