Kiralık katil bulamayınca şikayet mesajı yazdı, yakayı ele verdi

Kiralık katil bulamayınca şikayet mesajı yazdı, yakayı ele verdi

ABD'de bir kadın, çevrimiçi bir flört platformunda tanışıp zaman geçirdiği erkeğin evlendiğini öğrenince eşini öldürtmek için tetikçi tutmaya çalışırken yakalandı.

Kiralık katil bulamayınca şikayet mesajı yazdı, yakayı ele verdi
16px
24px
06.06.2023 19:30
ABONE OLgoogle

BD’de çevre uyum uzmanı olarak çalışan Melody Sasser isimli kadın, Enerji Bakanlığı’nda çalışan David Wallace ile 2020 yılında çevrimiçi arkadaşlık platformu "Match.com" üzerinden tanıştı. Yürüyüş arkadaşı olmak üzere konuşmaya başlayan çift, ardından birlikte yürüyüşlere çıktı. Ancak ilişkileri, David Wallace'ın nişanlısı Jennifer’la evlenmeye karar vermesiyle bitti. Melody Sasser, ikilinin evlenmesi üzerine Jennifer'ı öldürtmeye karar verdi. Kiralık katil tutamayınca da şikayette bulundu.

Daily Mail'in aktardığına göre, David ve Jennifer'ın birlikte olduğunu öğrenen Sasser, çiftin Alabama'daki evine giderek, “Umarım ikiniz de uçurumdan düşüp ölürsünüz” dedi. Wallace çifti, 2022 yılında evlendi. Bunun üzerine Melody Sasser, Wallece'ın eşi Jennifer’ı takip ederek onun "Strava" isimli  bir spor uygulaması kullandığını öğrendi ve bu uygulama üzerinden Jennifer'ın günlük konumuna kolaylıkla ulaşabildiğini fark etti. 

"BİR İŞİ BECEREMEDİNİZ"

Melody Sasser, bunun ardından kiralık katil sitesi gibi görünen ‘Online Killers Market’ (Çevrimiçi Katil Marketi) isimli siteye üye oldu. Burada kiralık katil bulmaya çalıştı. Sasser, kiralık katili istediği kadar hızlı bulamayınca siteye “2 ay 11 gündür bekliyorum. Bir işi beceremediniz” diye şikayet mesajı gönderdi. Bir kişiyle yazışmaları ve para transfer etmesi üzerine polis harekete geçti. Jennifer korumaya alındı. Melody Sasser ise 18 Mayıs’ta tutuklandı. Sasser'ın 10 yıla kadar hapsi isteniyor. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde