Kesin bilgi: Ağaoğlu burada parsel topluyor

Kesin bilgi: Ağaoğlu burada parsel topluyor

Bölgede kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde birçok binanın yıkılıp yenilendiğini belirtelim

Kesin bilgi: Ağaoğlu burada parsel topluyor
16px
24px
31.05.2019 16:11
ABONE OLgoogle

Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Bu projelere markalı konut sahibi müteahhitlik firmalarının da ilgisi hayli yoğun. Bunların arasında Ağaoğlu da var.

Arkadaşımız Özbey Men’in öğrendiğine göre, Ağaoğlu Küçükçekmece’deki çeşitli kentsel dönüşüm projeleriyle ilgileniyormuş.

Ağaoğlu, bu ilçe sınırları içinde yer alan Beşyol’da toplam 10 dönüm arazi üzerine kurulu olan Tezerken Sitesi’nin dönüşümü için görüşmeler yapıyormuş. Yaklaşık 140 dairenin olduğu site, E-5’in hemen kenarında yer alıyor.

Bilindiği gibi yine bu bölge içinde yer alan ve Türkiye’nin ilk tekstil fabrikalarından biri olan Sancak Tül fabrikasının yerini Sinpaş’ın aldığı yazılmıştı.

Sinpaş’ın 50 dönümü bulan bu arazi üzerinde karma proje gerçekleştireceği belirtilmişti. Arel ve Aydın Üniversitesi’nin de yer aldığı bu bölgede konut talebinin yüksek olduğu söyleniyor.

Bölgede kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde birçok binanın yıkılıp yenilendiğini belirtelim. İnşaat sektörünün kısmen durgun olduğu bir dönemde yaşanan bu gelişmeyi aktaralım istedik.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde