Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturası çıkışı: Ödemeyeceğim

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturası çıkışı: Ödemeyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturası çıkışı: Ödemeyeceğim
16px
24px
09.02.2022 22:14
ABONE OLgoogle

Daha önce yayımladığı videolarda bazı yolsuzluk belgeleri ile kendisini sosyal medyada hedef alan isimleri açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün bir kez daha halka çağrıda bulundu.

Öğlen saatlerinde sosyal medyadan paylaşımda bulunan CHP lideri, “Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı.

Saat 22.00’de de Kılıçdaroğlu, beklenen videoyu yayınladı. Evinden çektiği videoyla halka seslenen Kılıçdaroğlu, “Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…” dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 9, 2022

“FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM”

Kılıçdaroğlu, yayımladığı videoda ise “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde