İş ve sanat dünyası Bulut-Asan nikahında bir araya geldi

İş ve sanat dünyası Bulut-Asan nikahında bir araya geldi

Bulut Bilgi Teknolojileri ve Dış Tic AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bulut ile Asan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve yüksek inşaat mühendisi Tülay Asan Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünya evine girdi.

İş ve sanat dünyası Bulut-Asan nikahında bir araya geldi
16px
24px
03.09.2021 17:12
ABONE OLgoogle

Sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun katıldığı nikah törenini Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kıydı.

Serkan Bulut ile Tülay Asan çiftinin nikah şahitliğini damadın amcası eski belediye Başkanı Saffet Bulut, iş insanı Hakan Asan, iş insanı Fatih Kalkavan, iş insanı Fatih Yıldırım ve iş insanı Emre İpek yaptı.

Vivient Production tarafından gerçekleştirilen görkemli düğün organizasyonu gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren partiyle devam etti.

800’e yakın davetlinin katıldığı düğünde çifti ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Koronavirüs nedeniyle davetlilerden girişte hes kodu sorgulaması istendi.

Tüm masalarda alınan önlemler kapsamında antibakteriyel jel ve maske bulundurulup, tüm servisler özenle pakelenmişti. Yoğun tedbirlerin alındığı düğünde sosyal mesafe kuralına uymaya özen gösterildi.

Bulut Bilgi Teknolojileri ve Dış Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bulut’un nikah da yüksek çıkan "evet" sesi davetlilerden bolca alkış aldı.

Çift balayı için Maldivler’e uçtu. Maldivler’in en popüler otellerinden biri olan JwMarriot otelini tercih ettiği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde