İş dünyasının astroloji uzmanı Nihan Urel'den uyarı: Risk var, yatırım yaparken çok dikkatli olun

İş dünyasının astroloji uzmanı Nihan Urel'den uyarı: Risk var, yatırım yaparken çok dikkatli olun

Ünlü astroloji uzmanı Nihan Urel, 2022 yılını ekonomi açıdan değerlendirdi. Urel, "2022 yılında kötü bir ekonomik tablo bizi bekliyor. Bilmediğimiz yatırım enstrümanlarından kesinlikle uzak durun" dedi.

İş dünyasının astroloji uzmanı Nihan Urel'den uyarı: Risk var, yatırım yaparken çok dikkatli olun
16px
24px
07.01.2022 13:52
ABONE OLgoogle

YouTube kanalında astroloji açısından önemli zamanların videolarını paylaşan Azerbeycan Zaferini, doğalgaz bulunmasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hastalığını aylar öncesinden günü gününe öngören astroloji uzmanı Nihan Urel, 2022 yılını değerlendirdi.

Ekonomik açıdan pandemi döneminden ve 2020 yılı son çeyreğinden daha zor bir yılın bizi beklediğini açıklayan Urel, para konusundaki kısıtımızın genele yayılacağını, ekonomik açıdan köşeye sıkışmışlık hissi, nereden para kazanacağını bilememekle birlikte bilinçsiz bir şekilde spekülatif yatırımlara yönelmenin Türk insanına para kaybettireceği konusunda uyardı.

Urel, şubat ayında komşularla ve yurt dışıyla ilişkilerde kışkırtmalara rağmen olumlu gelişmeler olacağını, bazı ülkelerle  aramızın pekişeceğini, Mart’ta kışkırtmalarına artacağını, Nisan ayından itibaren dünya çapında sanat, sporla ilgili konularla ülkemizin gündeme geleceğini, ses getirecek coşkulu olayların olacağını, Türkiye’nin heyecanla takibettiği ortak gündeminin olacağını, kalbimizin bir atacağı heyecanlı gelişmeler olacağını söyledi.

BİR TÜRK DÜNYADA GÜNDEM OLACAK

Urel, uluslararası alanda bir Türk insanının önemli bir başarıya imza atacağını ve bütün dünyanın gündemine oturacağını söyledi.

Nisan’dan itibaren ülkenin geleceğini ilgilendiren konularda Türkiye’nin hızlı hareket edeceğini çoğunluğun desteğini alacağı operasyonlarda bulunacağını, başka bir ülkenin toprak bütünlüğü, yer altı kaynaklarıyla ile ilgili söz sahibi olmak için ya da denizlerle ilgili bir konuda söz sahibi olmak için istekli ve kararlı olacağını kaydetti.

NİSAN AYINDA NELER OLACAK?

UREL, Nisan’ın 7.si civarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlığına ve arkasından dönen kulislere, kendisini üzecek ihanetlere  dikkat etmesi gerektiği konusunda uyardı.

Nisan’dan yine tüm Türkiye’nin bazı yüzleşmeler, hesaplaşamalar ve ifşalara şahit olacağını belirtti.

Urel, Mayıs ayında da Türkiye’nin istemeden bir yurt dışı siyasi krizin içinde kalacağı kazavari bir durumla ya da terörle ilgili önemli bir konuyla Türkiye’nin karşı karşıya kalacağını bu krizi yönetirken zorlanacağını ama çok hızlı gündemin değişeceğini de söyledi.

Haziran’ın son haftası yangınlarla, depremlerle karşı karşıya kalacağımızı 20 Temmuz civarı da dünyada ve ülkemizde hasar yüksek depremlerle birlikte, sabotajlara, yangınlara ve kışkırtmalara açık bir gökyüzü olduğunu söyledi.

25 Ekimden itibaren Kasım ile birlikte artık seçim yasasının değişiminin söz konusu olabileceğini, yeni lider arayışında olunacağını fakat bu konuda Türkiye’nin hayal kırıklıklarıyla karşılaşacağını da söyledi.

Kasımdan itibaren dijitalleşme, kripto yasası, uzay teknolojileri, robot teknolojileri ile ilgili Türkiye’nin tarihindeki en önemli açılım ve anlaşmalarını yapacağını sözlerine ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde