Hoş geldin 2020: Türkiye’de yeni yıl kutlamalarında renkli görüntüler

Hoş geldin 2020: Türkiye’de yeni yıl kutlamalarında renkli görüntüler

Türkiye'de 2020 yılı coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar, yılbaşı dolayısıyla kutlamaların yapıldığı alanlarda toplanarak renkli görüntüler oluşturdu. Yoğunluk, fotoğraf karelerine de yansıdı.

Hoş geldin 2020: Türkiye’de yeni yıl kutlamalarında renkli görüntüler
16px
24px
01.01.2020 00:16
ABONE OLgoogle

Kayseri’deki Erciyes Kayak Merkezi’nde, yılbaşı kutlamaları kapsamında meşaleli gece kayağı yapıldı.

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te yılbaşı dolayısıyla Tekir Kapı pistinde ellerinde meşalelerle kayan 60 kayakçı renkli görüntüler oluşturdu.

İSTİKLAL CADDESİ’NDE YOĞUNLUK

Vatandaşlar kutlamalar için İstiklal Caddesi’ne akın ederken caddede yoğunluk yaşandı.

ORTAKÖY MEYDANI DOLDU

Yeni yıl sebebiyle Barbaros Parkı’nın ışıklandırıldığı, çoğunun vitrininde Türkçe ve İngilizce “Mutlu yıllar” yazılı çarşı merkezindeki iş yerlerinde ise alışveriş yoğunluğu olduğu görüldü.

Vatandaşlar, Ortaköy Meydanı’nı ise doldurdu. Polis ekipleri, meydanın iki girişinde de yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar, ekipler tarafından arandıktan sonra alana alınıyor. Meydanda kurulan platformdan müzik yayını yapılırken, ışıklandırmalar güzel görüntüler oluşturuyor.

Kadıköy’de ise başta Bağdat Caddesi, Altıyol, Boğa ve Rıhtım Meydanı olmak üzere merkezi yerlerde vatandaşlar bir araya gelmeye başladı.

ANKARA’DA YILBAŞI KIZILAY’DA KUTLANDI

Ankara’da, yılbaşı kutlamalarının merkezi Kızılay Meydanı’nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Alana girenlerin tek tek aranarak alındığı Kızılay’da birçok emniyet mensubu ise olası olaylara karşı önlem aldı.

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda akşam saatlerinden sonra yoğunluk oluşmaya başladı. Polis, meydanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenpark havuz çevresi bariyerlerle koruma altına alındı.

Meydana çıkan ara sokaklar ve metro çıkışlarında arama noktaları oluşturuldu. Alana girenler tek tek aranarak kontrol edildi. Özel eğitimli köpeklerle de meydanda ve çevrede arama yapıldı.

Bu arada çeşitli kimliklerde güvenlik görevlileri olası olaylara karşı önlem aldı.

Bahçelievler 7. Cadde, Tunalı Hilmi Caddesi, Bestekar Sokak, Filistin Caddesi ve Tunus Caddesi’nde de yılbaşı nedeniyle yoğunluk oluşurken, polis ekipleri bu noktalarda da güvenlik önlemlerini artırdı.

Ankara Valiliği, halkın yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmesi için başkentte 17 bin 869 polis, 5 bin 545 de jandarma olmak üzere toplam 23 bin 414 kolluk gücünün görev yapacağını duyurdu.

YENİ YILI BALIK TUTARAK KARŞILIYORLAR

Çok sayıda kişi, soğuk havaya rağmen oltasını alıp yeni yılı balık tutarak karşılamak için Galata Köprüsü’ne geldi.

Şanlıurfa’da, kentin simgesi olan konuk evlerine akın eden yerli ve yabancı turistler yöreye has olan sıra gecesi ile yılbaşı kutlaması yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde