Hadise 45 Bin Dolarlık yüzüğü kasaya kaldırdı

Hadise 45 Bin Dolarlık yüzüğü kasaya kaldırdı

Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldığında lüks bir yüzüğün de sahibi olmuştu.

Hadise 45 Bin Dolarlık yüzüğü kasaya kaldırdı
16px
24px
07.03.2022 08:45
ABONE OLgoogle

Günlerce konuşulan bu yüzük için Hadise'den şaşırtan bir karar geldi. Artık göz önünde olmasını istemeyen ünlü şarkıcı, yüzüğünü özel bir kasaya kaldırdı.

Şarkıcı Hadise, iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise, bu teklif sırasında aldığı yüzük ile de günlerce konuşuldu. Evlilik teklifinden çok Hadise'nin pırlanta yüzüğü ön planda kaldı. Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin yüzük krizi devam ediyor: Borç Mehmet Dinçerler'in

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, değerinin 3 milyon lira olduğu öne sürülen yüzüğünü, parmağından çıkarmayı tercih etti.

Artık pırlanta yüzüğün eskisi gibi çok fazla ön planda olmasını istemeyen ünlü şarkıcı Hadise, yüzüğünü bankada bulunan özel kasasına yerleştirme kararı aldı. Hadise ile Mehmet Dinçer arasında 40 Bin Dolarlık yüzük krizi! Mahkemelik oldular

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde