Gaziantep ve Mardin'deki kazaları önceden öngördü

Gaziantep ve Mardin'deki kazaları önceden öngördü

Neredeyse söylediği her cümle, attığı her tweet zamanlamasıyla gerçekleşen Nihan Urel, Ağustos ayı için attığı tweette, Amerika’daki derin devlet operasyonlarını, dolunay zamanı depremlerini ve dramatik kazalar olacağını öngördü.

Gaziantep ve Mardin'deki kazaları önceden öngördü
16px
24px
20.08.2022 21:55
ABONE OLgoogle

Bu sabah attığı tweetle de Mars gezegeninin 20 Ağustos, 25 Mart tarihleri arasında İkizler burcu yorumu için  Akrep, Yengeç ve Oğlaklara şimdiden geçmiş olsun diyerek uyardı.

Türkiye’ nin burcunun Akrep yükselen burcunun Yengeç olması açısından bu tarihler arasında, özellikle 30 Ekim-13 Ocak arasında Türkiye’yi “bu nasıl kaza, kadere bak” diyeceğimiz kazaların olacağını, mafyatik operasyonların gerçekleşeceğini ve mafyatik olayların iç yüzünün üzücü şekilde ortaya çıkacağını söyledi.

Provoksyon, terör, tabi ve tabi olmayan patlamaların, kumpasların, suikastlerin olabileceğini,finanslar krizin toplumsal travmatik sonuçlarını göreceğimizi söyleyen Nihan Urel profosyonel hayatına reklamcı olarak devam ediyor. Astrolojiyle neredeyse doğduğundan beri ilgilenen Urel, iş dünyasına astroloji danışmanlığı yapıyor.

Dine karşı özel bir ilgisi olan Nihan Urel, aynı zamanda Kuranı Kerim’i mealiyle ezbere biliyor.

Nihan Urel'in youtube kanalını takip etmek için https://www.youtube.com/c/NihanUrel

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde