Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu pişmanlığı!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu pişmanlığı!

Fenerbahçe, şampiyonluğu son maçta Kadıköy’de Sivasspor’a 2-1 yenilerek kaybetmişti. Emre Belözoğlu, bu maçın ardından Ali Koç tarafından gönderilmişti. Fenerbahçe'de pişmanlık yaşanıyor.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu pişmanlığı!
16px
24px
11.11.2021 07:58
ABONE OLgoogle

F.Bahçe’de Emre Belözoğlu pişmanlığı yaşanıyor. Teknik direktör Erol Bulut’tan sonra takımın başına geçen Belözoğlu’yla Sarı-Lacivertliler büyük değişim göstermiş şampiyonluğu son maçta Kadıköy’de Sivasspor’a 2-1 yenilerek kaybetmişti.

Emre, bu maçın ardından Ali Koç tarafından gönderildi. Genç teknik adam, Sarı-Lacivertlileri şampiyon yapsaydı yine gönderilecek miydi acaba? Başakşehir’in başına geçen Emre Belözoğlu dörtte dört yaptı. 

KIYASLAMA BAŞLADI

Sarı-Lacivertli kulübe tarihinin en kötü serilerinden birini yaşatan Vitor Pereira’yı son teknik adam Emre Belözoğlu ile kıyaslayan camiada “Keşke Emre ile devam edilseydi” diyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Geçen sezon son 10 maçta takımı yönetmesi için göreve getirilen Belözoğlu, Fenerbahçe’yi şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirmişti.

Hilmi Türkay/Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde