Fazıl Say Nagehan Alçı'ya: Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı

Fazıl Say Nagehan Alçı'ya: Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı

Sanatçı Fazıl Say, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın kendisine yönelik kaleme aldığı yazıya, "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin 'algı' yöntemiyle!" yanıtını verdi.

Fazıl Say Nagehan Alçı'ya: Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı
16px
24px
13.08.2022 11:31
ABONE OLgoogle

İBB Başkanı İmamoğlu’nun, geçen aylarda yaptığı Karadeniz turunda Nagehan Alçı'nın da yer alması tartışmaların fitilini ateşlemişti.

İmamoğlu, aylar sonra Nagehan Alçı'ya röportaj vermişti. Piyanist Fazıl Say ise İmamoğlu'nun, Nagehan Alçı'ya röportaj vermesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya röportaj vermesine tepki gösteren sanatçı Fazıl Say, sosyal medya üzerinden Alçı'nın kendisine kaleme aldığı cevaba yanıt verdi.

Fazıl Say cevabında, "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin 'algı' yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum!" ifadelerini kullandı.

Piyanist Fazıl Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, gazeteci Nagehan Alçı'ya röportaj vermesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti.

Alçı ise köşesinde Say'a yanıt vererek, "Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir" ifadesini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde