Erdoğan seccade ile Kılıçdaroğlu'na seslendi

Erdoğan seccade ile Kılıçdaroğlu'na seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun seccadeye 'bastığı' görüntülerin servis edilmesi ile ilgili "Bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler" dedi.

Erdoğan seccade ile Kılıçdaroğlu'na seslendi
16px
24px
02.04.2023 18:20
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen Bağcılar Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Merter'deki İYİ Parti binasının kurşunlanmasıyla ilgili kendisine tepki gösterilmesine yanıt vererek, "Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlık, bu tür adilik olmamıştır. Senin geçmişinde varsa bilemem. Failler ortaya çıktı şimdi özür dileyebiliyor musun?" dedi.

Erdoğan'ın hedefinde Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. "Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir." diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye 'bastığı' görüntülerin servis edilmesine ilişkin, "Bunlar Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler. Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil ha. İnşallah 15 Mayıs’ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz" dedi.

"ŞOV PEŞİNDE KOŞMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Depremde yitirdiğimiz 50 bini aşkın vatandaşımızın acısı içimizi yakıyor. Milletimiz oruçla, Kur'anla bu mübarek günleri idrak ederken deprem bölgesindeki kardeşlerini de asla unutmuyor. Aralarında Bağcılar'ın da olduğu 250'den belediyemiz deprem bölgesinde. Şov peşinde koşmadan çalışan herkesten Allah razı olsun.

İnşallah yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Enkaz kaldırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tahrip olan alt ve üst yapıyı elden geçiriyor onarıyoruz. Dün itibariyle 67 bin 50 konut ve köy evinin yapın sürecinin başlattık. Amacımız bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim etmektir. Toplamda inşa edeceğimiz konut sayısı 650 bini bulacaktır. Bir yıl içinde 319 konutu depremzedelere teslim edeceğiz.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde