Erdoğan hiç böyle konuşmamıştı: Gerekirse acı reçete uygularız

Erdoğan hiç böyle konuşmamıştı: Gerekirse acı reçete uygularız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Ekonomi ile ilgili de mesajlar veren Erdoğan, "Gerekirse acı reçeteden kaçınmayayız" dedi. 

Erdoğan hiç böyle konuşmamıştı: Gerekirse acı reçete uygularız
16px
24px
12.11.2020 08:48
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ortak barış gücünde Rusya ile yer alacağını duyurdu.

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanılığı görevinden istifa ile ilgili ilk kez konuşan Erdoğan, "Ülkemize önemli hizmetler veren Berat Albayrak'a teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde 2 sismik araştırma, 3 sondaj gemisini dünyadaki ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde ülkemize kazandırması da önemli bir başarıydı.

Kendisi sağlık sorunları nedeniyle affını istedi, biz de yerine Lütfi Elvan kardeşimizi atamış olduk. Yeni Hazine ve Maliye Bakanımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

"Acı da olsa doğru reçeteleri uygulamaktan kaçınmayacağız"

Erdoğan, "Dünyanın en güçlü ve zengin ülkelerinin dahi bir sonbahar yaprağı gibi savrulduğu böyle bir dönemde, Türkiye'nin maslahata uygun tedbirlerle yoluna devam etmesi gayet tabiidir. Bunun için yaşadığımız kritik dönemin ruhuna uygun şekilde, gerekiyorsa devlet ve millet olarak fedakarlık yapmaktan, acı da olsa doğru reçeteleri uygulamaktan kaçınmayacağız. Salgını küresel etkileri değişim arayışlarını hızlandırmıştır." dedi.

Şimdi herkes 'Acı reçete nedir' diye merak etmeye başladı?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde