Erdoğan, İTO'da 'Avdagiç ile devam' dedi, muhalefetin stratejisi değişir mi?

Erdoğan, İTO'da 'Avdagiç ile devam' dedi, muhalefetin stratejisi değişir mi?

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanlık yarışında 9 Kasım’da başlayacak seçimlerde tercihini açıkladı.

Erdoğan, İTO'da 'Avdagiç ile devam' dedi, muhalefetin stratejisi değişir mi?
16px
24px
27.09.2022 07:32
ABONE OLgoogle

Dünya'dan Sadi Özdemir'in yazısına göre önceki gün düzenlenen İTO’nun ödül törenine katılan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Oda Başkanımız Şekib Avdagiç'in gösterdiği gayretin ve yaptığı fedakârlıkların bizzat şahidiyim. İnşallah önümüzdeki dönemde de Şekib Bey ile bu çalışmaları hep daha ileriye taşıyarak devam ettireceğimize inanıyorum. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretlerimizde en büyük desteği yine İstanbul'dan ve elbette İstanbul Ticaret Odamızdan bekliyoruz” dedi.

Kulislerde, diğer önemli isim Murat Kalsın’ın adaylığının farklı bir nitelik kazanabileceği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve muhafazakâr iş insanlarının desteklediği isim olan İTO Başkanı Şekib Avdagiç’in karşısında bir blok oluşturmak amacıyla 6’lı masa (Millet İttifakı) için çalışan isimlerin Murat Kalsın ile ittifak arayışı ihtimalinin güçlendiği söyleniyor.

Tam da bu nedenle Avdagiç cephesinden de teklifler alabileceği söylenen Murat Kalsın’ın, her iki cephe ile de anlaşmama ihtimali tabii ki yüksek.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde