Erdoğan, Elon Musk'la Katar'da sohbet etti

Erdoğan, Elon Musk'la Katar'da sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kupası finali için gittiği Katar'da ABD'li iş insanı, Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk ile bir araya geldi.

Erdoğan, Elon Musk'la Katar'da sohbet etti
16px
24px
19.12.2022 07:44
ABONE OLgoogle

Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine gittiği Doha'da, konuk devlet ve hükümet başkanları ile 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katıldı.

Daha sonra Lusail Stadyumu'nda oynanan Arjantin-Fransa final maçını seyreden Erdoğan, Tesla, SpaceX ve Twitter'ın sahibi ABD'li iş insanı Elon Musk'la da bir süre sohbet etti.

?ref_src=twsrc%5Etfw">December 18, 2022

Erdoğan, "Böyle bir şey olursa Elon Musk ile konuşuruz" demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetelerin sorularını yanıtladı. "Siz dünyada Twitter'da etkileşimi en yüksek üç liderden birisiniz. Daha önce sosyal medyada sizi destekleyen etiketlerin engellendiğini, gündemden düşürüldüğünü gözlemlemiştik. Böyle bir şey olmuş olabilir mi? Türkiye bunu sorgulayabilir mi? Elon Musk’tan bir talep olabilir mi" sorusuna, "Yani böyle bir şey olursa, Elon Musk’la oturur konuşuruz. En azından bir telefon görüşmesi yaparız. Uzayı konuştuğumuz gibi Twitter’ı da konuşuruz. Daha önceki Twitter yönetiminin siyasal alana yönelik müdahalelerine ilişkin gündeme gelen hususları yakından takip ediyoruz” cevabını vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde