Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen'i kovdu mu?

Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen'i kovdu mu?

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden isimler arasında, iktidara yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de yer aldı. Dilmen ve Emine Erdoğan arasında geçen bir diyalog ise "Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen'i kovdu" iddiasına yol açtı. 

Emine Erdoğan, Rıdvan Dilmen'i kovdu mu?
16px
24px
29.05.2023 14:37
ABONE OLgoogle

Seçimin ikinci turundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkmasının ardından Erdoğan'ı kutlayan isimler arasında iktidara yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile ünlü futbolcu Mesut Özil de yer aldı. Özil ve Dilmen, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı uçaktan inişte karşıladı. O anlarda bir kişi cep telefonuyla çektiği videoyu paylaştı. O videoda Emine Erdoğan'ın Rıdvan Dilmen'e sarf ettiği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

"SİZ YANLIŞ YAPTINIZ" MI, "SİZİ AYRI ALALIM" MI DEDİ? 
Söz konusu videoda Emine Erdoğan'ın Dilmen'e, "Siz yanlış yaptınız" dediği öne sürüldü. Erdoğan'ın sözlerinin ardından Rıdvan Dilmen'in geri gittiği görüldü. Ancak aslında Emine Erdoğan'ın fotoğraf çektirmeyi kastederek Rıdvan Dilmen'e "Sizi ayrı alalım" sözlerini sarfettiği de başka bir iddia

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde