EcoVadis’ten Poliport Kimya’ya “Altın Bilinirlik Seviyesi” Ödülü

EcoVadis’ten Poliport Kimya’ya “Altın Bilinirlik Seviyesi” Ödülü

Polisan Holding’in bağlı ortaklıklarından Poliport Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Poliport Kimya”), şirketlerin sürdürülebilirlik performansını değerlendiren küresel derecelendirme platformu EcoVadis tarafından “Altın Bilinirlik Seviyesi” ödülü almaya layık görüldü.

EcoVadis’ten Poliport Kimya’ya “Altın Bilinirlik Seviyesi” Ödülü
16px
24px
28.11.2019 16:56
ABONE OLgoogle

Poliport Kimya sosyal ve çevresel uygulamaları, iş etiği ve sorumlu satın alma başlıklarında yapılan değerlendirme kapsamında tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde derece kaydederek en iyi yüzde 5’lik dilimde yer almayı başardı.

Geçtiğimiz yıl da “Gümüş Bilinirlik Seviyesi”nde ödüllendirilen Poliport Kimya, performansını, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini, dijital dönüşüme odaklanan ve operasyonel verimliliği yüksek süreçlerini, çevreyi koruyan kurumsal uygulamaları ile sürekli iyileştirerek, bu yıl başarısını “Altın” kategoriye taşıdı.

Poliport Kimya Genel Müdürü Fırat Yemeniciler; “Operasyonel faaliyetlerimizin sürdürülebilirlik performansları, işimizin çıktılarına da yansıyor. Bu nedenle, sürdürülebilir tedarikçi olma yolundaki uygulamalarımızın, EcoVadis platformunda altın ödül ile taçlandırılmasının da küresel pazardaki konumumuzu daha da güçlendirecek bir unsur olduğuna ve tedarikçilerimizin stratejik karar verme süreçlerinde Şirketimiz açısından olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde