Depremde kızını kaybeden babaya ünlü iş insanı el uzattı: Artık bir evi olacak

Depremde kızını kaybeden babaya ünlü iş insanı el uzattı: Artık bir evi olacak

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden kızı Irmak Leyla'nın elini tutarak yürekleri yakan baba Mesut Hançer için tv100 harekete geçti.

Depremde kızını kaybeden babaya ünlü iş insanı el uzattı: Artık bir evi olacak
16px
24px
11.02.2023 22:20
ABONE OLgoogle

tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven acılı baba ile konuştu ve eşi Ebru Yaşar Gülseven ile birlikte babaya eşyalı bir ev alınacağını açıkladı.

Depremde ölen kızı Irmak Leyla'nın elini tuttuğu fotoğrafla yürekleri yakan ve hafızalara kazınan Mesut Hançer; "Evladım benim canımı aldı da gitti. Anneyi babayı toprağa vermek farklı evladı vermek daha farklıymış. Kendi ellerimde mezarını açıp kendi ellerimle toprağa vermek tarif edilemeyecek bir acıymış" dedi.

Ölen kızının elini bırakmayan baba Mesut Hançer: Evladım benim canımı aldı da gitti

Ece Üner ile canlı yayında konuşan acılı baba "Maddi manevi hiç birşeyim kalmadı. Burda hiç bir imkanım kalmadı, Şuan kızımın arkadaşının evinde kalıyoruz ama nereye kadar kalacağız?"  ifadelerini kullandı. 

ARTIK BİR EVİ OLACAK

Irmak Leyla'dan sonra "Canlı bir cenazeyim, ben de bir enkazım" diyen acılı babaya #BirlikteGüçlüyüz diyerek tv100 ailesi el verdi. tv100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven acılı baba ile konuştu ve eşi Ebru Yaşar Gülseven ile birlikte babaya eşyalı bir ev alınacağını açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde