Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama: Ben gencim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama: Ben gencim

Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben gencim niye, çünkü gençlerle beraberim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama: Ben gencim
16px
24px
23.10.2022 22:13
ABONE OLgoogle

Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi ikballerini bu ülkenin, 85 milyon vatandaşının felaketine bağlayanların hesaplarını tepetaklak edeceğiz. Türkiye Yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek sizlerle beraber zirveye taşıyacağız" dedi.

'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Programı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından detaylar şöyle: 

Bu gençler önümüzdeki seçimlerde sandıklarda birilerine gereken dersi verecek.

Ben gencim niye, çünkü gençlerle beraberim. Sizinle yol yürüyenlerin ihtiyarlaması mümkün değil.

Kendi ikballerini 85 milyon vatandaşın felaketine bağlayanların hesaplarını tepetaklak edeceğiz. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız.

Biz Diyarbakır'ın ciğeri varken birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz.

HDP'si ve diğerleri sadece laf üretirler. Onlar Kandil'e yol ararlar, biz halkımıza modern yollar yaparız, farkımız bu.

Yıllarca terör örgütlerinin baskısı altında, insanların güvenliklerinden endişe duyarak yaşadıkları Diyarbakır artık geride kaldı.

Programda konuşma gerçekleştiren Erdoğan daha sonra gençlerin sorularına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorulara verdiği yanıtlardan bazıları ise şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İlk oyunuzu kime vermiştiniz?' sorusuna "Rahmetli Erbakan hocamıza vermiştik" yanıtını verdi.

Ahmet Kaya ile ilgili bir soruya ise Erdoğan "Belediye başkanlığım dönemimde Sayın Kaya ile ilişkilerimiz ileriydi, bazı programlarımıza Ahmet Kaya'yı davet ederdik" yorumunda bulundu.

"Teknofest kuşağı olarak merak ediyoruz muhafazakar devrimci nasıl olur?" sorusuna Erdoğan, "Özellikle kimlikleri millidir, yerlidir, vatanseverliktir. Muhafazakar devrimcilerin bütünüyle hedefi ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır" cevabını verdi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ilişkin soruya ise 'Aday olduğunu Sivas'ta bir yerel radyoda açıklamış. Herhalde izin verdiler de açıkladı' yanıtını verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde