Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile eşi İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, çoğu sosyetik ismin aksine, 17 günlük tam kapanma sürecini İstanbul'daki evlerinde geçirmeyi tercih etmiş.
Tatillerde genelde Bodrum Cennet Koyu'ndaki yazlıklarına giden Eczacıbaşı çifti, art arda kucaklarına aldıkları torunlarından uzak kalmak istememiş sanırım! Muhabir arkadaşım Soner Gömleksiz, Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftini Bebek'te görüntülemiş.
Yanlarında, Nisan başında kendilerine ikinci torun mutluluğu yaşatan kızları Esra Eczacıbaşı Coşkun da varmış. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağında, evcil hayvan gezdirmenin serbest olması dolayısıyla ellerinde köpekleriyle sahilde dolaşan Eczacıbaşı çifti yasayı çiğnememiş tabii ama kızları Esra Hanım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim! Ünlü iş insanı annesi yaşında kadına saldırdı
Bu yüzden olsa gerek; Bülent Bey çok kızmış, bağırıp çağırıp fotoğraflarının silinmesini istemiş! Şimdiye kadar sesini bile yükselttiğini duymadığım Bülent Bey, geçen hafta annesi yaşındaki kadını yumruklayan Selim Hamamcıoğlu gibi beni çok şaşırttı! Bu pandemi herkesin huyunu suyunu değiştirdi. Bir an evvel şu illetten kurtulsak da herkes normale dönse!!!
Bülent Cankurt/Günaydın
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |