Boris Johnson’dan Hindistan çıkarması

Boris Johnson’dan Hindistan çıkarması

İngiltere Başbakanı Boris Johnson Hindistan ziyareti sırasında, "Otokratik devletlerden barış ve refahımıza yönelik tehditlerle karşı karşıya kalırken, demokrasilerin ve dostların bir arada olması hayati önem taşıyor" dedi.

Boris Johnson’dan Hindistan çıkarması
16px
24px
21.04.2022 18:29
ABONE OLgoogle

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, resmi ziyaret kapsamında Hindistan'a gitti.

Johnson'ın iki günlük ziyareti, Batı'nın, Hindistan'ı Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya karşı daha güçlü tavır almaya çağırdığı bir dönemde düzenlendi.

HİNDİSTAN'A KRİTİK ZİYARET

Ziyareti öncesi konuşan Johnson, "Otokratik devletlerden barış ve refahımıza yönelik tehditlerle karşı karşıya kalırken, demokrasilerin ve dostların bir arada olması hayati önem taşıyor." dedi.

Hindistan'a ulaşan Johnson, ziyaretinin ilk gününde Ahmedabad'da temaslarda bulundu. Johnson, burada Hindistan'ın bağımsızlık hareketinin sembolü Mahatma Gandhi'nin heykeline çelenk yerleştirdi.

BAŞINA SARIK SARDILAR

Vadodara'da fabrika gezisi sonrası Gandhinagar şehrine geçen İngiliz başbakan, Gujarat Biyoteknoloji Üniversitesi'nde öğrencileri ziyaret etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde