Bebek Oteli'nde 80 kişilik eğlenceyi polis bastı, patron kaçtı

Bebek Oteli'nde 80 kişilik eğlenceyi polis bastı, patron kaçtı

Beşiktaş Bebek’te boğaz manzaralı bir otelde eğlence yapan yaklaşık 80 kişiyi polis bastı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek ve kapalı olması gereken mekânda eğlenmekten para cezası kesilenler otel çıkışında basına saldırdı

Bebek Oteli'nde 80 kişilik eğlenceyi polis bastı, patron kaçtı
16px
24px
14.03.2021 11:01
ABONE OLgoogle

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bebek'te boğaz manzaralı lüks bir otelde yasak olmasına rağmen eğlence yapılması üzerine harekete geçti. Otele baskın yapan polis ekipleri, eğlence yapan yaklaşık 80 kişiyle karşılaştı. 80 kişiye Hıfzıssıhha Kanunu'na göre para cezası kesildi.

BASINA SALDIRDILAR

Basının otelin önünde beklediği sırada bir kişi, otelin penceresinden basının üzerine elma attı. Para cezası kesilenler tek tekotelde çıktı. Eğlenenlerden bazıları araçlarına binerek otelde ayrılırken bazı kişiler baskını haber yapmak için bekleyen basın mensuplarına saldırdı.

POLİS BASTI PATRON KAÇTI

Polis baskın yapıp içeride inceleme yaparken otelin sahibi Muzaffer Yıldırım mekandan ayrıldı..

TEHDİT, KÜFÜR VE TEKME



Adının Ali Asımgil olduğu öğrenilen bir kişi, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının yanına yaklaşarak tehdit etti.

Tehditler savuran ve küfür eden şahıs otomobiline binmek iken bir kameramana tekme attı. Tekme atılan kameramanın şikâyetçi olması üzerine şahıs polis tarafından karakola götürüldü.

254 BİN TL CEZA KESİLDİ

Ceza kesilenler kimisi yüzünü kapattı, kimisi de lüks araçlarına binerek hemen uzaklaştı. Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereğince 3 bin 180 liradan toplam 80 kişiye toplamda 254 bin 400 TL para cezası keserken, otel sahipleri hakkında da cezai işlem uygulandı. 

 

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde