Başdanışman Uçum'dan Atatürk vurgusu

Başdanışman Uçum'dan Atatürk vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanlığına seçildi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Atatürk vurgusu yaparak "Yaşasın Atatürk'ümüzün tam bağımsızlık perspektifi" dedi.

Başdanışman Uçum'dan Atatürk vurgusu
16px
24px
29.05.2023 00:18
ABONE OLgoogle

Türkiye, 14 Mayıs’taki seçimin ardından bugün bir kez daha sandığa giderek Cumhurbaşkanını belirledi. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %52 oy oranı ile bir kez daha cumhurbaşkanı seçildi.

Başta çeşitli ülkelerin liderleri olmak üzere birçok isim sosyal medyadan paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajlarını iletti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile ‘zafer’ vurgusu yaptı.

“Türkiye kazandı, demokrasimiz kazandı. Dünyanın en önemli seçimi olarak ilan edilen bu seçimde dünya insanlığı kazandı” diyen Uçum, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye liderini seçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülke liderliğini tescil etti. Türkiye kazandı. Duyun dünya, küresel emperyalizm kaybetti. Türkiye emperyalizme diz çöktürdü. Erdoğan kazandı, Türkiye’nin tamamı kazandı. Erdoğan kazandı, 85 milyon kazandı. Erdoğan kazandı, mazlum milletler kazandı, Müslüman coğrafya kazandı, bütün insanlık kazandı. Yaşasın tam bağımsız ve güçlü demokratik Türkiye Cumhuriyeti.

Yaşasın Cumhuriyetimizin kurucu lideri Atatürk’ümüzün tam bağımsızlık perspektifi. Yaşasın Türkiye lideri Erdoğan. Yaşasın büyük ve güçlü Türkiye’miz”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde