Altan Gördüm'e şok! Şirketini sattı, dolandırıcılıkla suçlandı

Altan Gördüm'e şok! Şirketini sattı, dolandırıcılıkla suçlandı

Altan Gördüm, sahibi olduğu inşaat şirketini devretti. Şirketin yeni sahiplerinden para alamadığını ileri sürerek icra müdürlüğüne başvuran oyuncu, şok bir suçlamayla karşılaştı.

Altan Gördüm'e şok! Şirketini sattı, dolandırıcılıkla suçlandı
16px
24px
22.06.2021 11:04
ABONE OLgoogle

Şirketin yeni sahipleri, Gördüm’ü dolandırıcılık kastıyla hareket etmekle itham etti

400 BİN LİRALIK BONO İDDİASI

ALTAN Gördüm, 500 bin TL sermayeli Credit Bebek İnşaat Yatırım Limited isimli şirketini şubat ayında Gonca Aytaş ve Egemen Çevik'e devretti.

Ancak Gördüm, yapılan devir sözleşmesine rağmen parasının yatırılmadığını ileri sürerek icra müdürlüğüne başvurdu. Karşı taraf ise borca itiraz ederek Gördüm'ün özel bir şirkete 400 bin liralık bono verdiğini iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

ŞİRKETİN yeni sahipleri, Gördüm'ün şirketi zarara uğratmak için olmayan bir borca ilişkin başkasına bono verdiğini belirtti.

Aldıkları şirketin defterlerini incelediklerinde böyle bir borcun görünmediğini söyleyen Aytaş ve Çevik, Gördüm'ün dolandırıcılık kastıyla hareket ettiğini ileri sürdü. Savcılık, suçlamalar üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Dilek Yaman Demir/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde