Akbank'tan son açıklama: Tüm kanallarımız hizmete açıldı

Akbank'tan son açıklama: Tüm kanallarımız hizmete açıldı

Akbank, Akbank İnternet ve Akbank Mobil'in de devreye girmesiyle tüm kanalların hizmete açıldığını duyurdu. Banka, daha önce ATM'lerin hizmet vermeye başladığını açıklamıştı.

Akbank'tan son açıklama: Tüm kanallarımız hizmete açıldı
16px
24px
08.07.2021 08:05
ABONE OLgoogle

İki gündür müşterilerine hizmet veremeyen Akbank, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bankacılık sektöründe görülmemiş olan krizin sona erdiğini bildirdi. 

Akbank'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Akbank İnternet ve Akbank Mobil'in de devreye girmesi ile birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı. Kanallarımızı titizlikle yakından izlemeye devam ediyoruz.Mağduriyet yaşayan müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan bir kez daha özür dileriz."

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 7, 2021

NE OLMUŞTU?

Akbank dijital bankacılık sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle banka müşterileri, 6 Temmuz sabah saatlerinden itibaren hiçbir bankacılık işlemini yapamamaya başladı. Bankadan yapılan açıklamalarda siber saldırının söz konusu olmadığı ifade edildi. 39 saatin sonunda Akbank, ATM'lerden işlem yapılabileceğini duyurdu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde