AKP’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması: Trollerin işi

AKP’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması: Trollerin işi

Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri nedeniyle ikinci kez gözaltına alınmasının ardından Naci Bostancı, "Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir"

AKP’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması: Trollerin işi
16px
24px
28.03.2021 20:24
ABONE OLgoogle

Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine ikinci kez gözaltına alınan ve ilk savunmasında kullandığı maddenin pudra şekeri olduğunu söylemesi üzerine serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili AKP’den bir açıklama geldi.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “bir kötü örnek” üzerinden “troller” tarafından kampanya yapıldığını savundu.

“ADALET GEREĞİNİ YAPAR”

Bostancı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir. Sosyal medyanın karanlık dehlizlerinde yitirilen akıl sadece kendine ve nihayetinde topluma ve demokrasiye zarar verir.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde