507 Milyon TL’ye Başakşehir’de yeni arsa satın aldı

507 Milyon TL’ye Başakşehir’de yeni arsa satın aldı

Başakşehir Avrasya Konutları’nın 2.Etabının inşaatına başlamaya hazırlanan Fuzul Yapı, yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.

507 Milyon TL’ye Başakşehir’de yeni arsa satın aldı
16px
24px
14.04.2022 16:29
ABONE OLgoogle

Fuzul Yapı, sektördeki deneyimi ve finansal gücü ile İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği arsa satış ihalesini 507 milyon TL bedel ile kazanan Fuzul Yapı,  Başakşehir Avrasya Konutları’nın 2. etabının lansman öncesi ön satışlarına başladığını duyurdu. 

Başakşehir’de 25 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek 8 bloklu projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşacak toplamda 420 daire bulunuyor.

Özgün mimari tasarımı ve birçok üstün niteliği ile Başakşehir’deki yaşama değer katacak olan bu özel projenin ön talep fırsatından yararlanalar lansman öncesinde çok özel avantajlardan faydalanma imkanına sahip olacak. Tüm ana arterlerinin buluşma noktasında 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde