2022 Gentleman ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu

2022 Gentleman ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu

Türkiye’nin en çok okunan lüks & yaşam dergisi Gentleman, 15 yılını kutladığı ödül töreniyle bir gurur gecesine daha imza attı.

2022 Gentleman ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu
16px
24px
05.12.2022 13:21
ABONE OLgoogle

Gentleman Türkiye Dergisi tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen “Yılın Gentlemanları Ödül Töreni” bu sene de görkemli bir törenle gerçekleşti.

Bu yılki balonun konsepti ise “İtalya” olarak gerçekleşti. Bir birinden özel dansçıların şovlarıyla başlayan törenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Ferhat Göçer de şarkılarıyla geceye renk kattı. 

“LA DOLCE VITA”

 “Gentleman Ödül Töreni” için hazırlıklara haftalar öncesinden başlandı. Gecede hiçbir ayrıntının atlanmamasına büyük özen gösterildi.

Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşen tören için 450 konuk ağırlandı. Bu yılki Gentleman Balosu için salonda adeta küçük bir İtalya konsepti yaşatıldı.

Görsel şov, sunulan yemekler, videolar ve müziklerle renklendirildi. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer de törende mini bir konser verdi. 

Optimist Medya Ajans Başkanı ve Gentleman Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Feyzan Ersinan ise gecede toplamda dört çekiliş gerçekleştirerek talihlilere sürpriz hediyeler armağan etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde