Fenerbahçe'nin tartışılan golcüsü Sidiki Cherif'e Almanya'dan sürpriz talip çıktı
Geçen sezonun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan 19 yaşındaki Sidiki Cherif, sarı-lacivertlilere imza attığı günden bu yana tartışılan bir isim oldu. Kulübe maliyetinden gol yollarındaki etkinliğine kadar birçok konuda tartışma yaratan futbolcuya talip çıktı. Cherif'le ilgili geçtiğimiz gün Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yaptığı açıklama da çok konuşulmuştu.

Fenerbahçe geçen sezonun ara transfer döneminde Youssef En-Nesyri ve Jhon Duran ile yolları ayırmış, Sidiki Cherif'i transfer etmişti. 19 yaşındaki futbolcu, şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'nin bir anda tek santrforu olmuştu.
Performansı sürekli tartışma konusu olan Cherif'e talip çıktığı iddia edildi. Hamburg'un Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu aktarıldı.
Hamburg'un Cherif'e düzenli forma şansı giyebileceği bir proje sunduğu belirtilirken, görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
patronlardunyasi.com















