Dolar
38,6009
0,17%
Euro
43,6564
0,13%
Sterlin
51,3309
0,49%
Bitcoin
3.715.970
0,02%
BİST-100
9.167,58
0,98%
Gram Altın
4.018,933
0,26%
Gümüş
32,09
-1,12%
Faiz
48,55
0,00%

Fenerbahçe'de kimler kadro dışı kaldı?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başlarken, yabancı futbolcuların durumu da belli oldu.

15.07.2014 08:09
Fenerbahçe'de kimler kadro dışı kaldı?
16px
32px
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başlarken, yabancı futbolcuların durumu da belli oldu. Yobo ve Krasic'in yanı sıra, Recep Niyaz da kamp kadrosuna alınmadı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 Sarı-lacivertli oyuncular, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Tesislerde bir araya gelen oyuncular, yaklaşık 1 saat süren tanışma ve toplantı bölümünün ardından, sahaya çıktı.
 
Sarı-lacivertli ekibin antrenmanına, yabancı oyuncularından 5'i katıldı. Dünya Kupası'nda forma giymeleri nedeniyle, Emenike, Kuyt, Meireles, Alves ve Webo antrenmana katılmazken, Cristian, Kadlec, Sow, Holmen ve yeni transfer Diego Ribas, takımlarının ilk çalışmasında yerlerini aldı. Diego'nun koşular esnasında, sürekli vatandaşı Cristian ile birlikte yer alması dikkati çekti.
 
Fenerbahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası'nda başlayacak kamp çalışmalarına götürülecek kadroda, 3 isme yer verilmediği açıklandı. Sarı-lacivertli ekipte, yabancı oyuncular Yobo ve Krasic ile genç futbolcu Recep Niyaz'ın teknik heyet tarafından kamp kadrosuna dahil edilmediği vurgulandı.
editörün seçtikleri
İş insanı Serdar Bilgili, Manhattan'daki '125 Greenwich' gökdeleni için 350 milyon dolarlık kredi aldı
İş insanı Serdar Bilgili, Manhattan'daki '125 Greenwich' gökdeleni için 350 milyon dolarlık kredi aldı#Serdar Bilgili