Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, olağan mali genel kurulu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yapamadıklarını belirterek "Devletle yazışıyoruz, 'Bize yer gösterin' diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum" dedi.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile aralarında bir problem olduğu iddialarına yanıt vererek, "Hocamızla her zaman görüşüyoruz. Hocamız ikonik bir karakter. Sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de önemli. Çok değerli" dedi.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 493 milyon TL harcama limitini iki yıldır yaptıkları tasarruflarla gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Başkaları sıkıştıysa, paraları 'Leyla'ya bastığı için bu duruma geldiler. Hem paraları bas harca, sonra da gel 'Param bitti, bana limit arttırımı verin'" dedi.