Dolar
40,2278
0,13%
Euro
46,7158
-0,35%
Sterlin
53,9068
-0,09%
Bitcoin
4.685.142
-3,05%
BİST-100
10.225,48
-1,28%
Gram Altın
4.308,121
-0,25%
Gümüş
37,76
-1,01%
Faiz
43,11
0,00%

Cevahirler otelciliği sevdi

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

25.10.2013 15:40
Haberi paylaşın
Cevahirler otelciliği sevdi
16px
32px

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak. Ancak son yıllarda kardeşlerin bağımsız yatırım yaptıkları da dikkatimizi çekiyor.

Örneğin, Türkiye’nin ilk beş yıldızlı kongre oteli olan Grand Cevahir ve Maltepe’deki Cevahir Otel İstanbul Asia’ya tüm kardeşler ortak. Ancak Mehmet Cevahir ve ailesi otel yatırımlarını “Cevahir Biz” adıyla açıyor. Tüm işlerini “Cevahir Biz Grubu” çatısı altında toplayan Mehmet Cevahir, Sultanahmet’teki butik otelinin ardından ikinci otelini Cevahir Biz Gayrettepe adıyla geçen ay açtı. Aslında otelin 2012 yılında açılması planlanıyordu ama hazırlıklar bu yıl tamamlanabildi. Otel 16 Eylül itibariyle, hizmet vermeye başladı.

Pirelli’nin eski ofis binasının yerinde yapılan otel, eski yapıları andıran zarif dış mimarisiyle dikkatimizi çekti. 100 odalı ve dört yıldızlı olduğunu öğrendiğimiz iş oteline genel müdür olarak Ogün Turanlı atanmış. Turanlı’yı perakende sektörü, en son Viaport’un genel müdürlüğünü yapan isim olarak hatırlıyor. Aslında Turanlı, Cevahir Ailesiyle çalışmaya yabancı değil. Kendisi 2006-2008 yılları arasında Grand Cevahir Otel’de ön büro müdürlüğü yapmış.

Para dergisi

benzer haberler
Zorlu Enerji açıkladı: İsrail merkezli Dorad Energy’den çıkış planı kapsamında payların bir kısmı satıldı
Zorlu Enerji açıkladı: İsrail merkezli Dorad Energy’den çıkış planı kapsamında payların bir kısmı satıldı