Dolar
44,4869
0,05%
Euro
51,9897
1,14%
Sterlin
59,5092
1,07%
Bitcoin
3.064.223
1,33%
BİST-100
12.937,87
1,15%
Gram Altın
6.853,289
2,72%
Gümüş
75,99
1,14%
Faiz
43,3
-1,75%

Burak Bilge DEİK Türkiye-Avusturya İş Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçildi

AustriaCard Holdings AG Başkan Yardımcısı Burak Bilge, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) Türkiye-Avusturya İş Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçildi.

24.01.2024 08:49
Burak Bilge DEİK Türkiye-Avusturya İş Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçildi
16px
32px

AustriaCard Holdings AG Başkan Yardımcısı Burak Bilge, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) Türkiye-Avusturya İş Konseyi Başkanlığına ikinci kez seçildi.

DEİK, İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurullarını ve Ticari Diplomasi Ödül Törenini, DEİK Başkanı Nail Olpak'ın ev sahipliğinde 20 Ocak 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirdi. DEİK çatısı altında ‘Ülke Bazlı İş Konseyleri', ‘Sektörel İş Konseyleri' ve ‘Özel Amaçlı İş Konseyleri' olarak faaliyet gösteren 151 İş Konseyi'nin Seçimli Genel Kurulu aynı gün eş zamanlı yapılarak, DEİK İş Konseylerinin yeni dönem Başkanları ve Yürütme Kurulu Üyeleri seçildi.

İkinci kez DEİK Türkiye-Avusturya İş Konseyi Başkanlığına seçilen Burak Bilge, iki ülke arasındaki ticaret hacmini artırmayı hedeflediklerini vurgulayarak, özellikle de enerji ve dijital alanlarda iş birliği seviyesini en üst düzeye çıkaracak çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Burak Bilge, Avusturya yatırımlarının Türkiye'de hala çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekerek, "İki ülkenin yakınlaşması ile bu yatırımların artırılması ve geliştirilmesi yönünde adımlar atmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı
Bora Koçak, gazete ilanından Sodexo Türkiye’nin CEO’luğuna uzandı#Sodexo