Dolar
39,8896
0,17%
Euro
46,7508
0,33%
Sterlin
54,7548
-0,08%
Bitcoin
4.274.436
-0,37%
BİST-100
9.404,89
1,12%
Gram Altın
4.196,042
-1,52%
Gümüş
35,91
-2,05%
Faiz
47,31
0,51%

Boyner, 'kalbe dokunacak'

Boyner Mağazacılık, çalışanlar, müşteriler ve iş ortakları ile ilişkileri daha da güçlendirmek, kurum içi ve kurum dışı, insani fayda sağlayan değerlere sahip çıkmak ve bu değerleri desteklemek amacıyla 'Müşterinin kalbine dokun' kampanyası başlattı.

23.11.2005 00:00
Haberi paylaşın
Boyner, 'kalbe dokunacak'
16px
32px

Boyner Büyük Mağazacılık, çalışanlar, müşteriler ve iş ortakları ile ilişkileri daha da güçlendirmek, kurum içi ve kurum dışı, insani fayda sağlayan değerlere sahip çıkmak ve bu değerleri desteklemek amacıyla 'Müşterinin kalbine dokun' sloganıyla bir dizi yeni projeye başladı. Şirketten yapılan açıklamada, "Boyner, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde ortak projeler geliştirmenin yanı sıra, tüm çalışanlarının da katılımıyla mağazalarında müşterilerine özel sürprizler ve fırsatlar sunarak, yarışmalar ve oyunlar hazırlayarak, sıcak bir aile ortamında Türk tüketicisinin 'kalbine dokunmaya' devam edecek" denildi. Açıklamada ayrıca projelerin, Boyner şirketini 'insani duygulara önem veren, müşterisini anlayan Türkiye'deki en güçlü temsilcisi olma' hedefine yaklaştıracağı belirtildi.

benzer haberler
Küt saç kesimi ve koyu renk gözlükleriyle markalaşan Anna Wintour, Vogue Dergisi'nin 37 yıllık Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrılıyor
Küt saç kesimi ve koyu renk gözlükleriyle markalaşan Anna Wintour, Vogue Dergisi'nin 37 yıllık Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrılıyor