Boğaziçi Köprüsünde 13 araç birbirine girdi
İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde gece boyunca meydana gelen buzlanma, kazaya neden oldu. Köprü bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Boğaziçi Köprüsü’nde saat 06.00 sularında, buzlanma nedeniyle çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Kazaya karışan araç sayısı ve kazazedelerin durumları netlik kazanmazken, yaralanan vatandaşlar çevre hastanelere kaldırıldı.
Köprü buzlanma nedeniyle yaklaşık bir saat çift yönlü trafiğe kapatılırken, sabahın erken saati olmasına rağmen iki yakada da uzun araç kuyrukları oluştu.
Olay yerine ulaşan ekiplerin araçları kurtarma ve tuzlama çalışmaları, yaklaşık 1 saat sürdü ve köprü kademeli olarak trafiğe açıldı
Boğaziçi Köprüsü'nde zincirleme kaza
Boğaziçi köprüsünde buzlanma nedeniyle 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından köprü saat 06.00 sıralarında trafiğe kapatıldı. Araç kaldırma ve tuzlama çalışmasının ardından köprü 1 saat sonra yeniden trafiğe açıldı. Ancak trafik yoğunluğu hala sürüyor. İşlerine gitmek için yola çıkan insanlar hala trafikte.
Boğaziçi Köprüsü Ankara istikametinde buzlanma nedeniyle saat 06.00 civarında 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi hafif yaralandı. Köprü buzlanma nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kaza yapan araçları kurtarma çalışmaları devam ederken belediye ekipleri tuzlama çalışmasına başladı.
Köprü girişlerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kurtarma ve tuzlama çalışmalarının ardından trafik saat 07.00 civarında kontrollü olarak verilmeye başlandı. Ancak sabah saatleri olması nedeniyle Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş istikametinde trafik yoğun seyrediyor.
Her iki yakada da köprü girişlerinde uzun araç trafiği oluştu.
Kaza nedeniyle özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunlaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yoğunluk haritasında da köprü ve Anadolu Yakası kırmızı gözüküyor.