Dolar
39,2905
0,29%
Euro
44,9521
0,52%
Sterlin
53,3281
0,06%
Bitcoin
4.091.129
2,78%
BİST-100
9.486,56
0,12%
Gram Altın
4.235,893
-0,27%
Gümüş
35,68
3,36%
Faiz
47,9
0,00%

Kocaeli'de palet fabrikasında büyük yangın

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde palet fabrikasının depolama sahasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

05.06.2025 11:14Güncelleme: 05.06.2025 14:40
Kocaeli'de palet fabrikasında büyük yangın
16px
32px

Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde palet üretimi yapılan fabrikanın açık depolama sahasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, zabıta, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin, 41 araç ve 105 personelle müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın, fabrikada kısmi hasara yol açtı.

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Cadde güvenlik amacıyla araç trafiğine kapatılırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

İTFAİYE ERİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yangında dumandan etkilenen itfaiye eri ile fabrika çalışanı, hastaneye kaldırıldı.

KAYMAKAM KARA BÖLGEDE İNCELEMEDE BULUNDU

Öte yandan Çayırova Kaymakamlığına vekalet eden Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
Kara, ekiplerin güvenlik önlemlerini aldığını ve yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Yangının sıçrama ihtimaline karşı Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova belediyelerine bağlı itfaiye ekiplerinin bölgede görev yaptığını aktaran Yüksel Kara, "Yangın kontrol altına alınmış durumda. Yangına müdahale sırasında iki kişinin hafif şekilde yararlandığını öğrendik. Biri itfaiye personeli biri de yangına müdahale eden depoda çalışan işçi. Herhangi bir can kaybının olmaması bizim en büyük tesellimiz. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

patronlardunyasi.com