Beşiktaş Başkanı Serdar Adalı, 'müjde' diyerek duyurdu: Dikilitaş projesi gerçekleşirse Akatlar'a 3 yeni spor tesisi yapacağız
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, "Dikilitaş projesini hayata geçirirken aynı zamanda Süleyman Seba Spor Salonu'nda faaliyetlerini sürdüren branşlarımız için de Akatlar'da 3 ayrı tesis inşa edeceğiz." dedi.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında Dikilitaş projesinin hayati önemde olduğunu belirten Adalı, oradaki tesis yerine Akatlar'da üç ayrı tesis inşa edileceğini açıkladı.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı şu ifadeleri kullandı:
"Dikilitaş'ta faaliyet gösteren branşlarımızın durumunu merak ediyorsunuz. Bu projeyi hayata geçirirken, aynı zamanda Süleyman Seba Spor Salonu'nda faaliyetlerine devam eden branşlarımız için de Akatlar'da yeni bir tesis inşa edeceğiz. Hatta bir değil, üç tesis inşa edeceğiz."
"Hentbol ve tekerlekli basketbol takımımız ile alt yaş basketbol takımlarımız bu tesislerde antrenman ve maçlarını yapacak. Ayrıca, bu üç tesisten biri futbol antrenman sahası olacak. Burada şu an Fulya Hakkı Yeten tesislerini kullanan öz kaynak takımlarımız ve kadın futbol takımlarımız yer alacak."
patronlardunyasi.com