Dolar
40,1744
0,11%
Euro
47,0587
0,11%
Sterlin
54,3442
-0,37%
Bitcoin
4.722.264
4,14%
BİST-100
10.358,46
0,26%
Gram Altın
4.339,181
1,18%
Gümüş
38,54
3,97%
Faiz
43,85
0,00%

Aziz Yıldırım tahkimi eleştirdi

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım son günlerde Türk futbolunda yaşanan gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, Tahkim kurulunun Fenerbahçe'ye karşı tutum aldığını açıkladı

27.10.2005 16:04Güncelleme: 25.10.2023 14:54
Haberi paylaşın
Aziz Yıldırım tahkimi eleştirdi
16px
32px

Aziz Yıldırım Federasyonun kendileri tarafından emir aldığı iddialarının yalan olduğunu, kurullardaki üyeleri tanımadıklarını, Tahkim kurulunun Fenerbahçe'ye karşı tutum aldığını açıkladı.

Yıldırım şu açıklamalarda bulundu:

"Kurullara hiç bir Fenerbahçeli adayı istiyerek koymadık. Bazıları bu aptallığı yapıyorlar. Her olumsuzlukta biz suçlanıyoruz. Kurul Başkanlarının hiçbirini F.Bahçe'den hiç kimse aramış mı?"

Erkan Vardar dışında kurullardaki kimseyi tanımıyorum. Futbol ferderasyonunu biz seçtirdik diyorlar. Ben hiçbirini tanımıyorum.

Ribery G.Saray'ın mukaveleli oyuncusuydu şimdi nerde Marsilya'da oynuyo. Ortega öyle Arjantin'de.

Tahkim kurulu maalesef şahıs ve kişilere bağlıdır. O yüzden böyle taraflı kararlar alınıyor ve bu yanlıştır.

Kim tehdit etmiş bunları neden istifa ettiler. Bunlar hukuka aykırı işler yaptıkları için istifa ettiler. Kalanlardan da memnun değiliz.

Deniz Barış olayı konusu mahkemeliktir. G.Birliği ve Federasyon arasında mahkemeliktir. Kamuoyunu yanıltıcı beyan verilmektedir. Deniz olayında mahkemeye gitmedik. Deniz Barış oynamazsa bu oyuncudan bedelini nasıl tahsil edeceksiniz. Deniz Barış'ın F.Bahçeden neler alacağı bellidir.

Mukavelesine baksalar Deniz Barış'ın oynadığı müddetce parasını alacağını ve için çözüleceğini görecektir. Dışardan emir alıyorlar.

İhsan Cavcav Kulüpler Birliğinden ayrılmalıdır. Cavcav sayesinde büyük zarar gördüler. Cavcav demişki para lazımsa verelim. Herkezin bir değeri var. Onuda öder alırız.

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify